Exclusieve kortingen voor u en uw medewerkers

Met corporate benefits liggen de voordelen voor het rapen

Verrijk uw bestaande verloningsbeleid met personeelskortingen bij gerenommeerde merken


Meer dan 3,600 personeelsvoordelenprogramma’s actief

Uw medewerkers kunnen de exclusieve personeelskortingen raadplegen via elk toestel met internetverbinding. Desktop, laptop, tablet of smartphone? Ons responsieve voordelenplatform past zich automatisch aan. Wij bieden het platform als standalone website aan, of zorgen voor een vloeiende integratie in uw intern communicatiesysteem. We stemmen de voordelenwebsite af op uw huisstijl en verifiëren met een eenvoudige, eenmalige registratie de toegang tot de website. U kan bovendien op beide oren slapen. Alle persoonlijke informatie en gebruiksgegevens van uw werknemers worden beveiligd door middel van gekwalificeerde databescherming.

Uitzonderlijke voorwaarden

Ons aanbod aan personeelskortingen beslaat een ruim aantal productcategorieën en prijssegmenten bij regionale, nationale en internationale leveranciers. Wij garanderen kortingen die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Zo genieten uw medewerkers het hele jaar lang van uitzonderlijke voorwaarden.

Wij beheren het hele voordelenpakket en de bijbehorende website voor u. Zo presenteren wij een unieke totaaloplossing op vlak van personeelskortingen.

Voordelen voor bedrijven
#1 exclusieve kortingen
600+ gerenommeerde partners
3.600+ bedrijven
70% top werkgevers
95% beursgenoteerde bedrijven
4,1 miljoen actieve gebruikers
0€ reccurente kosten voor u
10 dagen voor uw platform
Start 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Klanten aan het woord


corporate benefits reageert snel en betrouwbaar op alle verzoeken inzake ontwerp en inhoud van ons platform, alsook het opstellen van nieuwe aanbiedingen. Vragen van gebruikers worden onmiddellijk opgelost en beantwoord. Het aanbod personeelsvoordelen is erg aantrekkelijk, zeker de verscheidenheid in partners en categorieën spreekt erg aan - dat bevestigen onze medewerkers steeds opnieuw.Wij werken sinds 2007 nauw samen met corporate benefits. Gedurende deze periode hebben we corporate benefits als een zeer flexibele, innovatieve en coöperatieve partner ervaren. Ze staan steeds open voor nieuwe ideeën. Het voordelenplatform geeft onze medewerkers wereldwijd en op elk gewenst moment directe toegang tot de personeelsvoordelen. De kortingen omhelsen een breed aanbod, worden duidelijk weergegeven op het platform en zijn steeds up-to-date. Feedback van onze medewerkers leert ons dat de omschakeling naar corporate benefits een goede zet was. Wij wensen corporate benefits veel succes en kijken uit naar de verdere samenwerking.Een kleine greep uit onze toppartners


Apple
Expedia
adidas
sky
WMF
Sixt

Profiteer van onze allesomvattende dienstverlening


Uitzonderlijke voorwaarden Eenvoudige en snelle implementatie van de voordelenwebsite Transparant en veilig platform (TÜViT gekwalificeerd)
Gegevensbeveiliging Lees hier meer over ons privacybeleid en gecontroleerde gegevensbescherming. Meer weten
Referenties Meer informatie over onze totaaloplossing vanuit klantenperspectief. Meer weten
Over ons Leer de grootste Europese speler op het vlak van personeelsvoordelen beter kennen. Meer weten
 
Neem contact met ons op