Kortingen voor u en uw medewerkers

Met corporate benefits liggen de voordelen voor het rapen

Verrijk uw loonbeleid met straffe personeelskortingen bij gerenommeerde merken


Meer dan 9,100 personeelsvoordelenprogramma’s

Uw medewerkers kunnen de personeelskortingen raadplegen via elk toestel met internetverbinding. Desktop, laptop, tablet of smartphone? Ons responsieve voordelenplatform past zich snel en automatisch aan. Wij bieden het platform als standalone website aan, of zorgen voor een naadloze integratie in uw intern communicatiesysteem. We matchen de voordelenwebsite met uw huisstijl en verifiëren met een eenvoudige, eenmalige registratie de toegang tot de website. Wees gerust, uw persoonlijke informatie en de gebruiksgegevens van uw werknemers worden beveiligd door middel van gekwalificeerde databescherming.

Uitzonderlijke voorwaarden

Ons kortingenaanbod omvat een ruime waaier aan producten bij lokale, nationale en internationale leveranciers tegen gevarieerde prijzen. Wij garanderen kortingen die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Zo worden uw medewerkers het hele jaar lang getrakteerd op uitzonderlijke voorwaarden.

Wij beheren het hele voordelenpakket en de bijbehorende website voor u. U geniet van een unieke totaaloplossing op vlak van personeelskortingen. En dat helemaal op maat. Easy as that.

Voordelen voor bedrijven

corporate benefits Group

80% tevreden gebruikers
1.500+ gerenommeerde partners
9.100+ bedrijven
70% top werkgevers
95% beursgenoteerde bedrijven
6,9+ miljoen geregistreerde gebruikers
0€ reccurente kosten voor u
10 dagen voor uw platform
Start 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Klanten aan het woord


corporate benefits reageert snel en betrouwbaar op alle verzoeken inzake ontwerp en inhoud van ons platform, alsook het opstellen van nieuwe aanbiedingen. Vragen van gebruikers worden onmiddellijk opgelost en beantwoord. Het aanbod personeelsvoordelen is erg aantrekkelijk, zeker de verscheidenheid in partners en categorieën spreekt erg aan - dat bevestigen onze medewerkers steeds opnieuw.Wij werken sinds 2007 nauw samen met corporate benefits. Gedurende deze periode hebben we corporate benefits als een zeer flexibele, innovatieve en coöperatieve partner ervaren. Ze staan steeds open voor nieuwe ideeën. Het voordelenplatform geeft onze medewerkers wereldwijd en op elk gewenst moment directe toegang tot de personeelsvoordelen. De kortingen omhelsen een breed aanbod, worden duidelijk weergegeven op het platform en zijn steeds up-to-date. Feedback van onze medewerkers leert ons dat de omschakeling naar corporate benefits een goede zet was. Wij wensen corporate benefits veel succes en kijken uit naar de verdere samenwerking.Toppartners in de kijker


Apple
adidas
Expedia
sky
WMF
Sixt

Profiteer van onze allround dienstverlening


Uitzonderlijke voorwaarden Eenvoudige en snelle implementatie van de voordelenwebsite
Gegevensbeveiliging Alle gebruiksgegevens worden beveiligd door middel van gekwalificeerde databescherming. Meer weten
Referenties Onze klanten geven u een exclusieve blik achter de schermen van hun totaaloplossing. Meer weten
Over ons Maak kennis met het verassende verhaal en het Europese team achter corporate benefits. Meer weten
 
Neem contact met ons op