Wettelijke vermeldingen

corporate benefits Nederland BV (hierna "corporate benefits" of "wij")
High Tech Campus 9, K2.18
5656 AE Eindhoven
Nederland

E-mail: info@corporatebenefits.eu
Website: https://www.corporate-benefits.nl

Zaakvoerder
Len Goossens

Handelsregister
KvK-nummer: 84818840

Verantwoordelijk voor de inhoud (gem. § 5 TMG)
Len Goossens
E-mail: info@corporatebenefits.eu

Chief Privacy Officer (CPO)
TÜV Informationstechnik GmbH
TÜV NORD Group
Gegevensbescherming, IT-beveiliging, Bedrijfsveiligheid en Privacy
Am TÜV 1
45307 Essen
Duitsland

Telefoon: +49 (0)201 8999-461
Fax: +49 (0)201 8999-666
E-mail: privacyguard@tuvit.de

Disclaimer
De goederen en diensten waarvoor op de website reclame wordt gemaakt, worden door derde ondernemingen aangeboden (hierna “handelaars/retailers” genoemd).

Onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen. Hyperlinks naar de websites van derden houden geen instemming van onze kant in met de inhoud ervan en wij zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud van deze websites. Een verbinding tot stand brengen met deze websites gebeurt op eigen risico van de gebruiker. Uitspraken en meningen die er worden verdedigd, komen niet noodzakelijk ook overeen met de mening van onze firma.

Onlinegeschillenbeslechting en alternatieve geschillenbeslechting
Het platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR-platform) van de Europese Commissie is bereikbaar via de volgende link: https://webgate.ec.europa.eu/odr 

corporate benefits is evenwel niet bereid of verplicht tegenover consumenten, om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een verzoeningscommissie. Wij zullen echter naar best vermogen trachten, om een geschil snel op te lossen en zo gerechtelijke maatregelen te vermijden.

Informatie over eigendomsrechten en bronvermeldingen
De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Logo’s en kentekens zijn beschermd door merk- en naamrechten van de handelaars/retailers. Het gebruik ervan mag alleen binnen het wettelijk voorziene kader gebeuren.