Klimaatpositieve onderneming

Onze commitment voor een wereld waarin u graag leeft

Gecertificeerde bijdrage tegen de opwarming van de aarde


corporate benefits wil op een duurzame manier een steentje bijdragen aan de strijd tegen de opwarming van de aarde. Daarom zijn we gecertificeerd als klimaatpositieve onderneming. Dat certificaat houdt in dat alle vestigingen van corporate benefits niet alleen klimaatneutraal zijn, maar zelfs klimaatpositief. Met andere woorden: we compenseren meer CO2 dan we uitstoten.

Onafhankelijke certificeerders van Climate Extender GmbH hebben hiervoor de opdracht gekregen om de CO2-voetafdruk van alle vestigingen van corporate benefits te bepalen. corporate benefits compenseert de gerapporteerde CO2-uitstoot met aandelen (certificaten) in internationale projecten voor de bescherming van het klimaat. Het doel van die projecten is om op een duurzame manier broeikasgassen terug te dringen.

Alle projecten worden beoordeeld volgens de 'Gold Standard' en dragen bij aan de 17 erkende Doelstellingen voor Duurzame Ontwikkeling van de VN voor de Agenda 2030.corporate benefits ondersteunt de volgende klimaatbeschermingsprojecten:

  • Micro-Scale VPA 204 Sierra Leone Safe Water, voor veilig water in Sierra Leone
  • BURN Jikokoa Stoves, voor energie-efficiënte fornuizen in Kenia
  • Kikonda Forest Reserve, voor herbebossing in Oeganda
  • Renewable Energy from Biomass, UPPPL, voor hernieuwbare energie in de Indiase deelstaat Andhra Pradesh
Naar het certificaat
Klimaatpositieve onderneming
Informatie voor bedrijven Verrijk uw loonbeleid met straffe personeelskortingen bij gerenommeerde merken dankzij onze totaaloplossing. Meer weten
Referenties Onze klanten geven u een exclusieve blik achter de schermen van hun totaaloplossing. Meer weten
Over ons Maak kennis met het verassende verhaal en het Europese team achter corporate benefits. Meer weten
 
Neem contact met ons op